• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vestiging Utrecht, Zuid Holland

Ons gastouderbureau Happy Home Zuid Holland e.o. bemiddelt in plaatsen in en naast Rotterdam zoals Capelle aan den Ijssel, Barendrecht, Zwijndrecht, Schiedam, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Delft, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en omgeving Wassenaar.

Bent u opzoek naar een Gastouderbureau in Zuid Holland? Ons gastouderbureau Happy Home in Rotterdam is een erkend en geregistreerd bureau. Elk gastouderbureau van ons heeft een regionale dekking. 
Aanmelden gastouder                                                                                               Aanmelden vraagouder

 

Gastouderbureau Vestigingen

Wij hebben een gastouderbureau in Delft die bemiddelt in plaatsen in de provincie Zuid-Holland.

 

Regioconsulenten Zuid-Holland.

Door middel van regioconsulenten streven wij er naar om een passende opvang/gastouders te vinden om tot een juiste opvang te komen. Ons gastouderbureau in Utrecht zal u hierbij begeleiden, ondersteunen en de financiën regelen voor u en de gastouder in onder andere Rotterdam, Den Haag, Gouda, Alphen a/d Rijn etc.

Uw consulent in Zuid-Holland is Mignon Adema

Zo’n vijf jaar ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven en ik ben werkzaam als Gastouder aan huis. Ik heb dan ook de volgende opleiding met succes afgerond; Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik probeer mij veel te ontwikkelen doormiddel van trainingen en cursussen, zoals Kindercoach, Kinderpsychologie en Communiceren met compassie.


Ik ga met plezier aan de slag als consulent van Happy Home Zuid-Holland en hoop zowel (nieuwe) gastouders en vraagouders snel te mogen ontmoeten. Ik ga graag voor u opzoek naar de juiste match!

Eventuele informatie over onze werkwijze en de verschillende vormen van gastouderopvang kunt u terugvinden op www.gob-happyhome.nl.

Wat doet gastouderbureau Happy Home Zuid-Holland precies? 
Happy Home biedt kort gezegd snelle en professionele bemiddeling tussen gastouders en vraagouders. Bij gastouderopvang wordt uw kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die uw kind in zijn eigen huis of bij u thuis opvang biedt. Uw gastouder kan een bekende zijn, maar een gastouder kan ook iemand zijn die ik voor u heb gevonden. Als er een leuke match is gevonden, worden er contracten opgesteld en zorg ik voor een goede koppeling.

Wat zijn de voordelen? 

Voordelen voor vraagouders: 

- U heeft recht op kinderopvangtoeslag van de belastingdienst
- Gastouderopvang is huiselijk en kleinschalig
- De opvang kan worden geregeld door een door u gekozen persoon
- De gastouder is gekwalificeerd en heeft een EHBO-diploma 
- De opvangwoning wordt jaarlijks gecontroleerd op veiligheid en hygiëne.

Voordelen voor gastouders:
- U krijgt volledige begeleiding bij het starten als gastouder
- Begeleiding bij het worden van ZZP-er
- Online urenregistratiesysteem en belangrijke documenten digitaal
- Ik als consulent dicht bij u in de buurt

Mocht u nog vragen hebben, stuur een mail naar zuidholland@gob-happyhome.nl of bel mij op nummer: 06-41310874.